Näytetään tulokset 1–56 / 283

KIRPPIS-ANELMA

Päätimme myydä asiakaspalautuksena tulleita vaatteita sekä hajakokoja varastolta edullisemmin. Meillä on myös itsellä kaikenlaista ylimääräistä tavaraa nurkissa, jota voisi myydä. Niinpä yhdistimme nämä ja näin syntyi Kirppis-Anelma.

Kirppis-Anelmassa myydään uusia sekä käytettyjä vaatteita ja tavaroita.

Kirppis Anelma myy Boutique Anelman hajakokoja sekä asiakaspalautus asuja halvalla.
Hajakoot ovat uusia käyttämättömiä tuotteita. Asiakaspalautukset ovat uusia ja käyttämättömiä, mutta asiakas mahdollisesti vaatetta sovittanut. Mikäli tuotteessa on jokin virhe/puute se on erikseen ilmoitettu.

Käytetyt tuotteet on tarkistettuja ja lähinnä henkilökunnan omia aarteita.

Esineet myydään siinä kunnossa, kun ne ovat myyntihetkellä ja tämä on huomioitu hinnassa. Tuotteilla ei ole takuuta, vaihto-, valitus- tai palautusoikeutta. Ostajalla ei ole oikeutta vaatia myyjältä tuotteen mahdollisen virheen johdosta aiheutuneesta vahingosta korvausta.

Tarjouksia voi myös jättää ja toimituskuluissa voidaan joustaa, jos tuote pieni ja kulkee esim. kirjeenä. Näissä tapauksissa ota erikseen yhteyttä meihin info@anelma.com

Tämä sivusto käyttää evästeitä parantaaksesi selauskokemustasi. Selaamalla tätä verkkosivustoa hyväksyt evästeiden käytön.