Vaihto- ja palautusoikeus

HUOM!!!! Asujen ostaja – välttyäksesi turhalta palautukselta tarkista vielä kerran, että olet tilannut oikean koon itsellesi. Kokomme vastaavat normi EU kokoja.

Jos olet epävarma, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@anelma.com.

Palautusoikeus

Me olemme tyytyväisiä, vasta kun sinä asiakkaana olet tyytyväinen. Boutique Anelma tarjoaa 14 päivän palautusoikeuden normaalihintaisille tuotteille.
Palautusoikeus lasketaan lähetyksen vastaanottopäivästä.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Myös kaikkien lappujen ja hintamerkintöjen tulee olla paikoillaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit.

Sinetöidyt pakkaukset, hygieniatuotteet sekä suka, sukkahousut ja sukkapuvut tulee palauttaa avaamattomissa alkuperäispakkauksissaan ja palautettavan tuotteen sinetin tulee olla ehjä.

Palautusoikeutta ei myöskään ole:
Jos myyntipakkaus on rikkoutunut. Jos itse tuote on rikkoutunut asiakkaan toimesta esim. asuja sovitettaessa.
Jos seuraavien tuotteiden pakkaus on avattu: sukkahousut, sukat ja catsuit-asut. Jos lateksi-asuja on sovitettu päälle.

Jos haluat sovittaa alusvaatteita, tee se muun vaatetuksen päälle, esimerkiksi t-paita alle, jos sovitat yöpaitaa tai korsettia.

Tarjoustuotteilla ei ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

Mikäli palautus ei täytä edellä mainittuja vaatimuksia perimme asiakkaalta palautuksen yhteydessä 100% arvonalennuksen sekä toimituskulut.

Näin teet palautuksen:
Virheettömän tuotteen palauttamisesta ja vaihdosta aiheutuvista kuluista vastaa kokonaisuudessaan asiakas itse ja asiakas voi itse valita palveluntarjoajan (Matkahuolto, Posti), jota käyttää palautusta tehdessään.

Pakkaa tuotteet huolellisesti. Tuotteiden on oltava alkuperäisissä paketeissaan ja myyntikuntoisia.

Laita mukaan viesti, jossa on tilausnumerosi, nimesi, palauttamasi tuotteiden tuotenumerot sekä syy palautukseen.

Toimita paketti sinulle lähimpään Postin toimipaikkaan. Pyydä kuitti lähetyksestä.

Toimipiste, johon palautukset tulee lähettää on:

Posti / Matkahuolto Aura: R-kioski, Turuntie 2, Aura

Palautuksen vastaanottaja on:

Boutique Anelma

Rantalantie 29

21340 Tortinmäki

Muista laittaa myös puhelinnumeromme palautuspakettiin puh: 040 5566051.

Takaisinmaksu suoritetaan 14 päivän kuluessa. Rahanpalautus suoritetaan ensisijaisesti samalla maksutavalla, jota alkuperäisessä tilauksessa käytettiin. Emme lunasta posti-/bussiennakolla lähetettyjä palautuksia, emmekä näin ollen myöskään palauta tilaussummaa.

TUOTTEIDEN VAIHTAMINEN

Mikäli haluat vaihtaa tilaamasi tuotteen esimerkiksi toiseen väriin tai kokoon, palauta aiemmin tilaamasi tuote ja tee uusi tilaus verkkokaupassamme.

REKLAMAATIO JA TUOTEVIRHE

Jos olet vastaanottanut virheellisen tai väärän tuotteen, ota meihin yhteyttä 14 päivän sisällä ja ilmoita viasta, tuotenumero sekä tilausnumerosi. Viallinen tuote korvataan pääsääntöisesti uudella tuotteella. Jos emme voi tarjota vastaavaa tuotetta, jolla voimme korvata alkuperäisen tuotteen, myönnämme tuotteelle palautusoikeuden. Virheellisen tuotteen palautus on maksuton.
Reklamaatioihin sovelletaan kuluttajansuojalakia.

Asiakaspalvelumme vastaa osoitteessa info@anelma.com.